Bewertungen von Miso Oriental Venlo

Neue Beurteilungen

5.0
Inna
5 Dezember 2023
Yfke Janssen
25 November 2023

Wederom heerlijk gegeten!! Super vriendelijke bezorger
.👍😊👍💯

Peter Jacobs
19 November 2023

Koud eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rowdy
9 November 2023

Heerlijke goedgevulde pokebowls.

Sandra
6 November 2023

Lekkere pokebowls voor een prima prijs. Bestelling stond netjes op tijd klaar.

Klaudia O
31 Oktober 2023
Rob
31 Oktober 2023

Altijd op tijd en lekker.

Tini aarns
27 Oktober 2023

Kwaliteit niet wat we gewend zijn Lijkt niet vers gemaakt. Niet erg smakelijk Topping teveel mayonaise

Joyce
14 Oktober 2023

Lekker en snel geleverd!

Bas
12 Oktober 2023
Geert
12 Oktober 2023

Heerlijke pokebowl gegeten Bezorging tot op de seconde!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yfke Janssen
7 August 2023

Heerlijk gegeten en super aardige bezorger!! Aanrader!! 👍😊👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yfke Janssen
31 Juli 2023

De complimenten aan de koks Ă©n de bezorgster. Eten was wederom heerlijk en de bezorgster super vriendelijk. đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeffrey
25 Juli 2023

Zoals altijd helemaal perfect en extra service ontvangen na de laatste keer, gewoon geweldig deze tent! Echt een aanrader, super beleefd en denken altijd mee met allergien etc. Echt lekker eten!

Yfke
24 Juli 2023

De complimenten aan de bezorger en het eten. Zeer snelle levering van de super aardige bezorger en het eten was heerlijk đŸ„° Thx

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeffrey
14 Juli 2023

Er gingen een paar dingen mis en bestelling was een half uurtje later. Was even jammer maar toch 5 sterren want ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en denken mee met eventuele allergien.

inna
1 Juli 2023
Amy
24 Juni 2023

Lekker eten. Vriendelijke mensen! Ik ga vaker bestellen!

Wim eikendal
12 Juni 2023

De kwaliteit van het eten is zoals altijd erg goed. Wat fout ging is dat mijn bestelling was “vergeten” en ik dus ongeveer 20 minuten moest wachten. Daar werden een paar keer excuses voor aangeboden en ik kreeg ook een drankje aangeboden. Bij de yakatori waren 5 stokjes in plaats van gebruikelijk bij u 6, Dus deze keer een wat mindere ervaring

Bob
10 Juni 2023

Vaak sushi besteld bij jullie en het is altijd super goed, maar deze keer viel het enorm tegen helaas. Volgende keer beter :)

Marjolein
9 Juni 2023

De salades worden vaak vergeten. Dat wordt wel altijd nog snel nageleverd met iets extra lekkers voor het ongemak.

Anoniem
4 Juni 2023
Marjolein
27 Mai 2023

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd.

Ellen
19 Mai 2023

Bestel altijd bij Miso, persoonlijk de lekkerste sushi in Venlo

Viva
8 Mai 2023

Heerlijk gegeten en top bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeffrey
28 April 2023

Super vriendelijke mensen, goede porties eten (waar voor je geld) en ook flexibel als je een speciale dieet of allergie hebt: Ze houden overal rekening mee! Echt heel tevreden over Miso :D

Sara
17 April 2023

Heerlijk eten, top servic

Roy
16 April 2023
Laupeeren
15 April 2023

Netjes op tijd, eten nog warm en smaakt heerlijk.

Niki
31 MĂ€rz 2023

Geweldig pokebowl met zalm. 1 tip iets minder saus bovenop aub, dat maakt het niet lekkerder.

Derix
28 MĂ€rz 2023

lekker eten en snel geleverd! top!

Wiktoria Furca
27 MĂ€rz 2023
Ancora Peeters
19 MĂ€rz 2023

Ruimschoots binnen de aangegeven tijd bezorgd en de sushi was voortreffelijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra
18 MĂ€rz 2023

Het eten was weer heerlijk; de bezorger helaas bijna een half uur te laat.

Jennifer
18 MĂ€rz 2023

2e keer wij nou hier besteld hebben, en echt heerlijke sushi đŸ€€ een echte aanrader

Marjolein
6 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten. Bezorging keurig op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Miranda
6 MĂ€rz 2023

Kwaliteit is goed

M
23 Februar 2023
Emma
20 Februar 2023

Snelle levering. Sushi smaakt goed en vers, je krijgt veel voor het bedrag!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Denis Ignatov
14 Februar 2023
Ro
11 Februar 2023

Helaas hebben wij zalm sushi ontvangen terwijl wij tonijn hadden besteld. Eten was verder prima!

Peter Jacobs
9 Februar 2023

Super, wij zijn altijd zeer tevreden met de kwaliteit en grote porties. Maar wel merk ik minde sashimi in de portie(zal wel inkooptechnisch zijn )

Peter Jacobs
3 Februar 2023

Super zoals altijd

Fenke
30 Januar 2023

Het lijkt wel of de comments niet doorkomen. Expliciet gevraagd om geen saus ivm allergie en toch met saus gekregen. Zelfs vooraf gebeld en de tip gekregen dit zo aan te pakken
 Doet me vermoeden dat er iets niet klopt in de website?

Peter Jacobs
29 Januar 2023

Heerlijk, grote porties.vriendelijke bezorger

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter Jacobs
26 Januar 2023

Super, grote porties en heerlijk

Nick
16 Januar 2023

Ik heb altijd de Pokebowls(sodeep, so fried) besteld, erg lekker 😋

.
8 Januar 2023

Het was erg lekker maar werd wel veel te laat bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjolein
1 Januar 2022

Weer heerlijk gegeten! En bedankt voor de lekkere verrassing, de loempiaatjes waren lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jacqueline
26 Dezember 2022

Helaas, smaakte onze bestelling niet zo lekker als anders. De crunchy sushi was niet meer crunchy en ook de andere sushi waren een beetje zacht alsof het al een hele tijd klaar stond. Ook was de hot bowl niet zo warm als dat we anders gewend zijn. De bezorging was net als anders weer top!

Sylvia
18 Dezember 2022

Er is geen kwaliteitsverschil tussen eten in het mooie restaurant en eten laten bezorgen. De kwaliteit, smaak, presentatie en klantvriendelijkheid zijn altijd 10+.

E
29 November 2022

Superaardige bezorger!

Anoniem
24 November 2022

Ik kijk er altijd weer naar uit om een pokebowl te bestellen.

Willem Cozijnsen
22 November 2022

Wij zijn tevreden en hebben lekker gegeten. Ondanks het slechte weer was de bestelling er eerder dan verwacht. Het enige is dat was vergeten was de wasabi (ondanks een extra geplaatste order hiervoor) en de soyasaus. De vorige keer was er te weinig wasabi voor de grootte van de order, dus in het vervolg hier graag op letten. Voor de rest perfect!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

.
21 November 2022

Heerlijke pokebowls, stonden netjes op de juiste tijd klaar. Voor herhaling vatbaar.

Ari
19 November 2022
Joyce
6 November 2022

Lekker gegeten, en juiste tijdstip bezorgd

Lisa
24 Oktober 2022

Heerlijk verse sushi en snelle service!

Susanne
9 Oktober 2022

Heerlijke verse sushi. Goede prijs/kwaliteitsverhouding, ga zeker nog eens bestellen

Ariëns
2 Oktober 2022

Heerlijke sushi!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maria Janssen
29 September 2022

Erg snel geleverd en wat een heerlijke pokebowl

Kai
26 September 2022

Snel bezorgd ondanks dat we best ver van de zaak waren. Het eten was nog warm en het is prima betaalbaar. Aanrader.

Mae
25 September 2022

Lekker snel bezorgd en producten waren prima

Do
18 September 2022
-
29 August 2022

3 stukjes kip, voornamelijk opgevuld met mais
. Weinig rijst
 Duur voor wat je krijgt.

Gon
14 August 2022
Jody
12 August 2022

Vaker in het restaurant gegeten en nu voor de eerste keer besteld. Het eten is altijd heerlijk!!!

Rob
30 Juli 2022
Marjolein
3 Juli 2022

Heerlijk eten! Precies op tijd bezorgd. Bedankt voor de lekkere verrassing die bij de bestelling zat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

San
26 Juni 2022

Lekker! Netjes op tijd en vriendelijke bezorger.

Mieke Smeyers
24 Mai 2022

Zoals altijd prima eten, goede kwaliteit, prima ingredienten. Normaal is de bezorging altijd punktueel, vandaag waren ze 25 min later.

Radjani
21 Mai 2022
Sylvia
18 Mai 2022

Heerlijk eten, zeer vriendelijke service

Mieke
28 April 2022

Het was heerlijk, snelle levering op Koningsdag.

Natasja
23 April 2022
Loukia
16 April 2022
Jeffrey
15 April 2022

Prijzen iets omhoog maar eten is nog steeds het lekkerst dus echt waard :D

Michael Jeuken
11 April 2022

Smaakt altijd vers, snelle bezorging alles was warm! Top zoals altijd weer heerlijk gegeten

Buskes
3 April 2022

Inmiddels onze vaste keuze, top!

Do
1 April 2022
Do
18 MĂ€rz 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk.

Franzi
15 MĂ€rz 2022

Fresh Sushi and amazing quality as always! Have never been disappointed with any order here. Always 5/5!

C.
4 MĂ€rz 2022

Was heerlijk!

Evie
27 Februar 2022

Altijd een snelle bezorging en lekker eten naar wens

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E
27 Februar 2022

Tegenvallende bezorging deze keer. Sushi is kwalitatief prima, hoewel de Avocado temaki zonder avocado was en met tofu. Daarnaast was de mango in de poke bowl veel te onrijp en enorm hard. Bestelling kwam 20 minuten later dan beloofd, maar dat kan wel een keer. Normaal altijd prima op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Otur
17 Februar 2022

Zoals gewoonlijk erg lekker!

Smeets
12 Februar 2022

Thnxs voor jullie tegemoetkoming en goede service was heerlijk

Do
12 Februar 2022

Was weer heerlijk

Smeets
12 Februar 2022

Bestellen bijna elke week nooit klachten maar gisteravond was de rijst kurkdroog en de tonijn was erg pittig terwijl we normal tonijn met advocado besteld hadden en geen pittige tonijn. Hij brandde in je keel waren erg teleurgesteld omdat het normaal erg lekker is.

Philippi
11 Februar 2022

Eten was heerlijk en complimenten aan jullie allemaal voor het heerlijk eten 👍

Joost van Noorloos
5 Februar 2022
Aleksandra
3 Februar 2022

Lekker!

J heldens
31 Januar 2022

Het eten was verrukkelijk

Sevriens
29 Januar 2022

Geen sojasaus meegeleverd en de noodles waren niet lekker

Jessi
24 Januar 2022
Mandy
22 Januar 2022

Super!

Didier
22 Januar 2022
Kuijpers
22 Januar 2022
Jeffrey
21 Januar 2022

Altijd perfect, warm eten en vriendelijke bezorgers.

Charlotte
13 Januar 2022

Erg lekker weer!

Destiny
7 Januar 2022

Heerlijk zoals altijd:)

Angelique
6 Januar 2022

Was weer net zo lekker als de vorige keer dat ik bestelde. En de bezorging ging ook weer prima! Ik zeg, ga zo door!

Jeffrey
6 Januar 2022

Altijd perfect en heel goed met rekening houden allergieen.

Do
3 Januar 2022
Anoniem
2 Januar 2021

Altijd goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H. van Riel
30 Dezember 2021

Vers, mooi porties en goede smaken.

Familie Gijsen
29 Dezember 2021

Eten was lekker, bezorging was prima! Voor herhaling vatbaar!

Rob
27 Dezember 2021

Wederom heerlijk gegeten en snel geleverd!

Rob
19 Dezember 2021

Super Service en heerlijk eten!

JHL Smeyers
18 Dezember 2021

weer fantastisch zoals altijd: vers , lekker en perfect op tijd

S van de Griendt
18 Dezember 2021

Netjes op tijd en weer heerlijk gegeten!

-
14 Dezember 2021
Ad
13 Dezember 2021

Heerlijk gegeten. Porties goed. Smaak goed. Klantenservice heel erg goed.

Anne Broek
7 Dezember 2021

Met name de krokante kip was enorm lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca
5 Dezember 2021

Super, snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk en heel warm. Zeer 👍

Aelmans
4 Dezember 2021

Super goed verzorgd

Hoeijmakers
4 Dezember 2021

De sushi was een geweldige aanvulling aan onze tapasavond.Het was heerlijk we hebben er van genoten!! En een hele vriendelijke en nette bezorger! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Sylvia Van Dijk
4 Dezember 2021

Heerlijke poke owls. Lekkerste v alle sushi restaurants v venlo

J.Tromp
25 November 2021

Ik eet regelmatig japans, maar bij Miso kreeg ik een geweldige ervaring in de maaltijd, ik vind het erg lekker en zeer goed, jammer dat ik geen fooi achteraf kan geven, stuur maar een tikkie hoor!

Jessica
24 November 2021
Mieke Smeyers
14 November 2021

Zoals altijd: fantastisch eten, lekker vers en prima op smaak, mooi op tijd bezorgd. We blijven enthousiast!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeffrey
14 November 2021

Ontzettend lekker eten, we bestellen hier heel veel vanwege de goede kwaliteit en ook met allergie word heel goed rekening gehouden. Echt perfect!

Hai
12 November 2021

Beste pokébowls in de omgeving...

Ad
11 November 2021
Cristian
11 Oktober 2021
Famn
9 Oktober 2021

Chicken rice & Maki set, net zoals de vorige keren zowel kwantitatief als kwalitatief weer top en heerlijk!

Ad Daudi
27 September 2021

SupeRrrr!!

Brummans
24 September 2021

Heerlijk!

Mae
20 September 2021

Heerlijke sushi. Snel geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Do
20 September 2021

Heerlijk weer. Super vers.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jilles Neijndorff
14 September 2021

Lekker eten en prima service

Brouns
14 September 2021

Snel besteld en snel klaar voor afdaling. Vriendelijke service en goed eten.

R&L
14 September 2021
de Wit
12 September 2021

Ik bestel hier vaker. Het eten is top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

a.n.o.nym
5 September 2021

Altijd super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ad
28 August 2021

Eten gewoon heerlijk. Ruime porties. Aardige bezorgers,en personeel. Bezorging op tijd.

Ad
20 August 2021

Goede klantenservice..en het eten? GEWELDIG en Heerlijk. Ruime porties

Seijkens
8 August 2021

Prima levering en goede kwaliteit!

Stefana
6 August 2021
Francisca
25 Juli 2021

Heerlijk vers eten, meer dan voldoende. Genoten! Dit gaan we vaker doen... Top.

Frederique
25 Juli 2021

Super lekkere sushi zoals altijd! Smaakt lekker vers en de spicy tuna rol is ook echt spicy genoeg.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra Verstappen
25 Juli 2021

Niet opafgesproken tijd, te vroeg gebracht( er was nog voor gebeld enbevestigt waardoor de warme gerechten niet meer warm waren

Koen
21 Juli 2021

Altijd goed :)

Mp
18 Juli 2021

Lekker, alleen bestelde ik de veggie deluxe omdat ik zwanger ben en geen rauwe vis mag. Helaas zat er nigiri met garnalen ipv nigiri tofu in.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul
3 Juli 2021

Overheerlijke sushi en warme gerechten. Alles lekker vers en vol van smaak! Levert snel en netjes op tijd. Aanrader!

Paul
29 Juni 2021

Snelle levering, heerlijk eten en top prijzen!

Jeanine
27 Juni 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wt
13 Juni 2021

Lekker sushi en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

GadoGado
6 Juni 2021

Erg lekker en snelle bezorging đŸ‘đŸœ

Inna
5 Juni 2021

Altijd lekker en op tijd. Prijs en kwaliteit zijn - 😊 Super blij met Miso Oriental!

Loes
2 Juni 2021

We bestellen hier vaker. Ik vind dat ze de lekkerste poke bowls hebben

Maudy
29 Mai 2021

Heerlijk verse en grote pokebowl

Yolanda Everaerts
28 Mai 2021

Weer heerlijk gegeten.

Katja
15 Mai 2021

Heerlijk gegeten, veel keuze, vers bereid en allemaal super lekker. En ook nog snel geleverd.

Inge
14 Mai 2021

Het eten was erg lekker, ook nog warm genoeg toen het werd geleverd. De bestelling was uiteindelijk 20-30 minuten te laat, maar ze belden wel om hun excuses hiervoor aan te bieden.

Henry
5 Mai 2021

Uitstekende kwaliteit en keurig conform afspraak gebracht (Roompot).

VanderGeest
4 Mai 2021

Perfecte gerechten, heerlijk en goed gevuld. Goed gegeten en hele snelle bezorging!

theloosen
30 April 2021

zag er netjes uit, was lekker alleen wat wijnig gember en saus

Monique
29 April 2021

Was weer heerlijk. De tonijn vers en mals.

BuNg
28 April 2021

Chicken rise & Crispy chicken salad. Kwalitatief & kwantitatief elke keer weer meer dan goed!

Djonni Lekatompessy
27 April 2021

Was snel en vooral heerlijk !!!😋👍

Frederique
22 April 2021

Weer super lekker gegeten, zoals altijd! Ons favoriete restaurant om bij te bestellen đŸ„°

Vera
18 April 2021

Lekkere sushi, je krijgt waar voor je geld echt veel wordt er geleverd. Helaas maar 2 zakjes Soja saus, wat niet genoeg is voor zoveel sushi. En jammer dat onze sausjes niet geleverd zijn waar we extra om gevraagd hadden. Maar wel echt snelle en goede service, zeker een aanraden!

\Hans
17 April 2021

Zoals altijd heerlijk eten en stipt op tijd bezorgd, zodat je na de maaltijd met een tevreden en voldaan gevoel van tafel gaat.....

Esther Roth
14 April 2021

Fantastisch eten, snelle bezorging. Top!

Do
11 April 2021

Was weer super.

Leonie
9 April 2021

Heerlijk weer en super snelle levering

Toy
6 April 2021

Top! Lekker eten, Goeie service aan de telefoon en snel bezorgd.

Eefke
3 April 2021

Ik vond de sushi kwalitatief goed, alleen prijs kwantiteit verhouding niet goed. Aldus erg weinig sushi voor veel geld

Wim
3 April 2021

Goed op tijd en weer erg lekker.

Jens
30 MĂ€rz 2021

De Sushi was zoals gewoonlijk uitstekend. Online besteld en zelfs ruim voor de verwachte tijd bezorgd.

Angelique
21 MĂ€rz 2021

Beste Poke bowls in town!! ❀

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Buskes
20 MĂ€rz 2021

Wederom top!!

Inna
19 MĂ€rz 2021

Goede kwaliteit. Altijd op tijd. Goede bezorging . Hele lekkere gerechten. Echt aanraden!

Teeuwen
15 MĂ€rz 2021

Heerlijk eten warm thuis bezorgd gekregen.

Ank
12 MĂ€rz 2021

Heerlijk!

John
8 MĂ€rz 2021
René
8 MĂ€rz 2021

Simpelweg lekker en absoluut niet te duur.

Eke
5 MĂ€rz 2021

Heerlijke sushi en snelle en vriendelijke service!

Frédérique
3 MĂ€rz 2021

Super lekker gegeten zoals altijd! De poke bowls zijn echt fijne grote porties, de fried rice is lekker (vooral die kip is zooo goed!) en de sushi is ook super!

J.Smeets
27 Februar 2021

wederom snel geleverd. Goede kwaliteit en lekker. Voor mij de favoriete plek voor sushi in Venlo!

J. Smeets
26 Februar 2021

Zoals altijd: snelle en vriendelijke bezorging. Eten lekker, vers en van zeer goede kwaliteit!

Rachel
20 Februar 2021

Snelle bezorging, goed assortiment, heel handig; menu for one, two, more. Goede kwaliteit, vers en lekker. Rijst is precies goed van smaak en consistentie ( niet te hard, zacht of te zoet). Menu’s zijn een aanrader omdat die voordeliger zijn dan losse componenten samen.

Yolanda
15 Februar 2021

Weer heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Do
14 Februar 2021

Was weer heerlijk. Super vers en op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wilma
14 Februar 2021

prima en heel lekker!

Tugce
13 Februar 2021

Als ik sushi wil eten, altijd Miso! Lekker vers en heerlijk sushi. Restaurant zelf is supermooi ingericht, we kunnen niet wachten totdat we weer daar kunnen eten! Erg bedanktđŸ„°

Anja Janssen
12 Februar 2021

Het was heerlijk, bedankt!

Leonie
11 Februar 2021

Wederom heerlijk en supersnelle levering,zelfs ondanks het slechte weer

olivier gijbels
4 Februar 2021
Bianca
31 Januar 2021

Was super lekker en warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans Smeyers
31 Januar 2021

Al enkele keren heerlijke gerechten besteld. Is iedere keer weer smullen en genieten. Vriendelijke bezorging, die stipt op tijd is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Do
31 Januar 2021

Super. Heerlijk gegeten. Super service.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joost
31 Januar 2021

Zoals altijd: vers, lekker, snelle en vriendelijke bezorging! Volgende keer weer!

Selcan
29 Januar 2021

Wat een top service en medewerkers. Sinds een tijdje al vaste klanten, en echt heerlijke sushi smaakvol! Zeker een aanrader!

Cindy Tsai
25 Januar 2021

Weer super bedankt. Netjes contact met ons opgenomen dat de thuisbezorging 15 min later zou zijn. In de zaak altijd even vriendelijk en alles netjes geregeld. Zelfs met thuisbezorgen nog bezig hun gasten. Super zaak met mooie kwaliteit. Hopelijk kan de horeca weer snel open....wij komen graag bij jullie eten. Met gastvrije groet, Cindy, Luc en Lovie Verheijen

Cem
24 Januar 2021

Overheerlijk zoals altijd!

Herman
24 Januar 2021

uitstekende kwaliteit en op tijd bezorgd

G. Snijder
23 Januar 2021

Was weer helemaal super, zodra jullie open zijn kom ik direct weer langs

Michiels
18 Januar 2021

Top zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mas
16 Januar 2021

Heel erg lekker

Vervoort
16 Januar 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Top sushi zoals altijd.

Carola Berden
15 Januar 2021

Bij ons werd het verkeerde bezorgd, het is gelukkig opgelost en onze sushi was lekker we hebben genoten.

Yolanda
15 Januar 2021

Uitstekend

Vervoort
15 Januar 2021

Lekkere poke bowls!

Petra philippi
13 Januar 2021

Was weer heerlijk en prima verzorgd

Van der Stegen
13 Januar 2021

Zoals elke keer weer verrukkelijke kwaliteits sushi en aide diches echte een aanraader als jullie weer open mogen komen we ook weer bij jullie eten.

Souren
12 Januar 2021

Heerlijk! Goed verpakt en optijd geleverd.

Mirjam
12 Januar 2021

Ik heb genoten van iedere hap. Wat een verrukkelijke poke bowsl!!

Miranda
11 Januar 2021
Carlijne
9 Januar 2021

Heerlijk gegeten! Meer dan genoeg, netjes op aangegeven tijd afgeleverd. Altijd genieten!

Steffie
6 Januar 2021
Marcel
3 Januar 2020

Was weer heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joris Rutten
2 Januar 2020
Boef
31 Dezember 2020

Snelle levering keurige verse kwaliteit /prijs verhouding. Doen!

Mieke Smeyers
29 Dezember 2020

Precies op tijd, heerlijk eten, royale porties. We hebben sinds corona al vaker besteld en dat zullen we zeker blijven doen, jullie zijn ons favoriete restaurant geworden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JSM
29 Dezember 2020

voor de derde keer besteld. Wederom perfect! Snelle en vriendelijke bezorger. Gerechten vers, smaakvol en van zeer goede kwaliteit! Volgende keer weer! Aanrader.

Meijer
28 Dezember 2020

Super snelle service!! En heerlijke sushi!! Echt een aanrader voor als je bijvoorbeeld op Droomparken maasduinen zit!

Cemmoooo
25 Dezember 2020

Heerlijk zoals altijd!

Arts
25 Dezember 2020

Super lekker en warm! En extra sushi omdat het kerst was! Heel erg attent!

Laura Hinssen
24 Dezember 2020

Topkwaliteit en bezorging snel.... Met een woord fantastisch!!!!!!!!

Becker
22 Dezember 2020

Erg goed gevulde sushi. Sushi is ook erg vers. Hebben heerlijk gegeten.

Franske
21 Dezember 2020

wederom keurig op tijd / was superrr lekkerrr!! / wij zijn hApPy met Miso!! :))

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sanne
20 Dezember 2020
de Jager
20 Dezember 2020
Gunther
19 Dezember 2020

Deze keer viel het eten echt tegen. Jammer! De sushi smaakte erg zurig, dit zijn we niet gewend.

Ruud
18 Dezember 2020

Wederom erg lekker! Voor ons een van de lekkerste Sushi's in Venlo. Maar, wellicht is het tijd om andere sets aan te gaan bieden? Iets meer variatie in het aanbod zou fijn zijn.

Hans Verbakel
18 Dezember 2020
Boy Alberts
18 Dezember 2020

Heerlijk eten, bezorger was zelfs eerder en alles was heerlijk vers. Zeker voor herhaling vatbaar!

Paola
17 Dezember 2020

Lekker!!

Do
14 Dezember 2020

Heerlijk. Super vers. Op tijd bezorgd. Super.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Smeets
12 Dezember 2020

War weer super lekker vriendelijk en stipt op tijd đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ

Vervoort
12 Dezember 2020

Heerlijk zoals altijd.

Sanne
12 Dezember 2020

Super lekker. Wat warm moest zijn werd ook echt warm bezorgd. Helemaal top!

Iris V
9 Dezember 2020

Heerlijk!

Yolanda
7 Dezember 2020

Weer heerlijk gegeten. 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anke
6 Dezember 2020

Heerlijk eten , goede smaken en grote portie’s

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mieke Smeyers
5 Dezember 2020

superlekker eten, heerlijk vers, royale porties en stipt op tijd bezorgd

Smeets
5 Dezember 2020

Heerlijke sushi weer bedankt voor de tegemoetkoming vanuit jullie kant erg attent bedankt voor goede service

Stephanie
26 November 2020
Remco van Es
25 November 2020

Alles smaakte zeer goed, verse ingrediënten, snel klaar en ook nog een zeer vriendelijke service! Ik moet een glutenvrij dieet volgen en er werd heel goed rekening mee gehouden door mijn dressing voor de pokebowl aan te passen. Top!

Sandra Sapone
23 November 2020

Prima service, het kwam stipt op tijd. Ook erg lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

***
22 November 2020
Elise Gijbels
22 November 2020

We hebben enorm genoten van de poke bowls. Het was heel erg lekker en zag er goed uit. Heel vers!

Martijn
22 November 2020

De bezorger was een half uur te laat. Daardoor waren de warme gerechtjes afgekoeld en zelfs koud (kamertemperatuur). Dit is niet de eerste keer dat de bezorging veel te laat was. Ik beoordeel deze bestelling met twee sterren en niet met 1 omdat het nog slechter kan, de vorige keer is het eten al eens 1 uur te laat bezorgd. Probeer de bestellingen goed in te plannen en tijdig te bezorgen, het eten zelf is namelijk van goede kwaliteit!

Anoniem
22 November 2020

Altijd heerlijke sushi, snelle en vriendelijke service. Beste in de omgeving!

Fam. Wissink
21 November 2020

Omdat We in augustus goede ervaring hebben opgedaan, besloten we online wat te bestellen. Onze bedtelling hebben we om 17:50 gedaan en er werd pas om 19:50 pas afgeleverd ondanks dat er een mail werdt gestuurd om 19:06 dat de bestellng onderweg was. Eten was niet meer warm bij aflevering. Kwaliteit van de nasi met kip was redelijk maar niet beter dan bij andere redtaurants. De gefrituurde garnalen ook niet. De pokebowl was prima. Voor ons geen tweede keer meer online bestellen.

Judith
21 November 2020

We moesten iets langer wachten vanwege de drukte. De sushi maakte dat snel goed, erg lekker, vers en verrassend!

Bianca
18 November 2020

Snel bezorgd en heerlijk gegeten. Het eten was zeer goed verpakt en goed warm.👌

Freek&Ineke
18 November 2020

Heerlijke sushi, snelle levering, top!

Laure
18 November 2020

Perfect !

Do
16 November 2020

Het was zoals gewoonlijk super. Weer heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique Pennings
15 November 2020

Erg lekker! Goed op tijd bezorgd đŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒđŸ‘đŸŒ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Shannen
15 November 2020

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Douwe
13 November 2020

Weer zeer goede kwaliteit

Carol
9 November 2020
Carol
9 November 2020
Driessen
9 November 2020

We hebben heerlijk gegeten. Dit was de 1e keer van Miso maar zeker niet de laatste.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esmee
8 November 2020

Heerlijk gegeten!!! De volgende keer bestellen wij weer hier...

Mieke Smeyers
8 November 2020

het eten was fantastisch, heerlijk vers, goed bereid, royale porties en perfect op tijd en goed verpakt bezorgd.

Steffie Stevens
7 November 2020
Claire
7 November 2020

Vers en lekker!

Anjacurvers
6 November 2020

Alles weer heerlijk en goed verzorgd we hadden alleen niet genoeg stokjes.

Cyrella
6 November 2020

Top! Alles stond klaar toen ik het kwam ophalen. Heerlijk gegeten. De gerechten smaken echt goed!

Simone
5 November 2020

Dit is oprecht de allerlekkerste pokebowl in venlo! Misschien wel in nederland ;) Grote portie, verse producten, super lekker en altijd erg vrolijk personeel! Kan niet wachten ik binnekort weer opnieuw bij ze te bestellen :)

Douwe
5 November 2020

Zoals altijd een topper!

Selcan
5 November 2020

Top service binnen 10 min was het al aan huis bezorgd heerlijk vers en warm

Björn
4 November 2020

Echt heerlijk gegeten en netjes op tijd op het Roompot afgeleverd. Onze complimenten!

Ruud
3 November 2020

Nog altijd de beste Sushi in Venlo. Sympathieke mensen en goed eten, absolute aanrader!

Laura
3 November 2020

De sushi was op tijd en lekker! Eerste keer besteld hier, maar zal in de toekomst nog vaker terug komen!

Yvonne
1 November 2020

Lekker eten, meer dan voldoende en snelle service. Aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Geert
1 November 2020

Heerlijk !!!

Rens
1 November 2020

Top sushi!

JVB
1 November 2020

Geweldig lekker en keurig op tijd!! Komt zeker voor herhaling terug!

Dohmen
29 Oktober 2020