Reviews from Miso Oriental Venlo

Recent reviews

5.0
Michiel Van Teijlingen
14 June 2024

Helaas 50 minuten later geleverd dan de aangegeven tijd.

Yfke Janssen
3 June 2024

Wederom heerlijk gegeten en zeer snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rachel
3 June 2024

De prijs/kwaliteit verhouding is prima maar het duurde erg lang voordat het bezorgd werd en het leek dat het al lang ervoor gemaakt was. Zo kon ik de handrol niet meer gewoon oppakken, het zeewier er omheen viel helemaal uit elkaar. Meestal ben ik erg tevreden over Miso oriental maar dit keer niet.

Pamela
3 June 2024
Derix
22 May 2024

lekker, goede communicatie en goede prijs!

Carolien
19 May 2024
Danielle
9 May 2024

Was wel top toch!

Silvia
29 April 2024

Beste sushi ever.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willy W
28 April 2024

Beste Chicken fried rice in Venlo !

Sky
22 April 2024
Sanne
15 April 2024

Het eten is altijd goed! De bezorging kan soms wat langer duren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce P
11 April 2024

Super lekker eten en bezorgen altijd netjes op tijd! Heel vriendelijk.

Carolien
8 April 2024

Altijd een goede vriendelijke levering en een heerlijke rijkgevulde pokébowl met krokante kip.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mandy
5 April 2024

3 poke bowls besteld- kip en zalm Waren heerlijk ! Kwamen op tijd Voor herhaling vatbaar

Luc Teeuwen
17 March 2024

Zoals altijd heerlijk.

Anoniem
15 March 2024
Johanna klepper
12 March 2024
Hans Smeyers
8 March 2024
Bart van Heugten
6 March 2024

Top geleverd, netjes op tijd! Super vriendelijk bij bezorging en bovendien ook heel lekker!

Astrid
3 March 2024

Ook lekker om gewoon te bestellen. Netjes geleverd, en optijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

christian
3 March 2024
Bronmans
1 March 2024

Onze bestelling was volgens mij onderweg gevallen ! Alles lag door elkaar en de sauzen zaten vol tegen de deksels aan ! Het zag er niet echt smakelijk uit en heel jammer !

Janneke
19 February 2024

Zo dankbaar dat er heerlijke sushi in Arcen geleverd wordt! Alles naar wens, uurtje max levertijd en heerlijk gegeten. Warme gerechten ook nog prima temp.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aan den Boom
14 February 2024

Zeer slecht eten dit keer. Smaakloze rijst bij de zalm en crispy chicken op de poke bowl was behoorlijk taai. Leek niet vers. Erg jammer.Zijn we niet gewend van Miso.

Luc
21 January 2024
Carolien
14 January 2024
Malika
11 January 2024

Super lekker, goede service. Bestelling stond op de afgesproken tijd klaar en waren goede porties

Yfke Janssen
2 January 2024

Heerlijke gebakken rijst met kip en Grilled salmon rice !! 👍👌

Dp
31 December 2023

Eten zoals gewoonlijk heerlijk, echter de bak rijst met kip open en mn sushi helemaal geschud...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janneke
30 December 2023

Erg prettig dat de bezorging eerder plaats kon vinden ipv later wat je vaker hoort. Helaas waren de stone bowls niet meer warm. Is de afstand net te ver voor verwacht ik. Het lauwe eten was qua smaak goed.

Wij
26 December 2023

Altyd goed , gr aan chris en team

Klaudia O
12 December 2023
Rob
9 December 2023

Lekker en snel!

Inna
5 December 2023
Yfke Janssen
25 November 2023

Wederom heerlijk gegeten!! Super vriendelijke bezorger….👍😊👍💯

Peter Jacobs
19 November 2023

Koud eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rowdy
9 November 2023

Heerlijke goedgevulde pokebowls.

Sandra
6 November 2023

Lekkere pokebowls voor een prima prijs. Bestelling stond netjes op tijd klaar.

Klaudia O
31 October 2023
Rob
31 October 2023

Altijd op tijd en lekker.

Tini aarns
27 October 2023

Kwaliteit niet wat we gewend zijn Lijkt niet vers gemaakt. Niet erg smakelijk Topping teveel mayonaise

Joyce
14 October 2023

Lekker en snel geleverd!

Bas
12 October 2023
Geert
12 October 2023

Heerlijke pokebowl gegeten Bezorging tot op de seconde!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yfke Janssen
7 August 2023

Heerlijk gegeten en super aardige bezorger!! Aanrader!! 👍😊👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yfke Janssen
31 July 2023

De complimenten aan de koks én de bezorgster. Eten was wederom heerlijk en de bezorgster super vriendelijk. 👍🏼👍🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey
25 July 2023

Zoals altijd helemaal perfect en extra service ontvangen na de laatste keer, gewoon geweldig deze tent! Echt een aanrader, super beleefd en denken altijd mee met allergien etc. Echt lekker eten!

Yfke
24 July 2023

De complimenten aan de bezorger en het eten. Zeer snelle levering van de super aardige bezorger en het eten was heerlijk 🥰 Thx

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey
14 July 2023

Er gingen een paar dingen mis en bestelling was een half uurtje later. Was even jammer maar toch 5 sterren want ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en denken mee met eventuele allergien.

inna
1 July 2023
Amy
24 June 2023

Lekker eten. Vriendelijke mensen! Ik ga vaker bestellen!

Wim eikendal
12 June 2023

De kwaliteit van het eten is zoals altijd erg goed. Wat fout ging is dat mijn bestelling was “vergeten” en ik dus ongeveer 20 minuten moest wachten. Daar werden een paar keer excuses voor aangeboden en ik kreeg ook een drankje aangeboden. Bij de yakatori waren 5 stokjes in plaats van gebruikelijk bij u 6, Dus deze keer een wat mindere ervaring

Bob
10 June 2023

Vaak sushi besteld bij jullie en het is altijd super goed, maar deze keer viel het enorm tegen helaas. Volgende keer beter :)

Marjolein
9 June 2023

De salades worden vaak vergeten. Dat wordt wel altijd nog snel nageleverd met iets extra lekkers voor het ongemak.

Anoniem
4 June 2023
Marjolein
27 May 2023

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd.

Ellen
19 May 2023

Bestel altijd bij Miso, persoonlijk de lekkerste sushi in Venlo

Viva
8 May 2023

Heerlijk gegeten en top bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey
28 April 2023

Super vriendelijke mensen, goede porties eten (waar voor je geld) en ook flexibel als je een speciale dieet of allergie hebt: Ze houden overal rekening mee! Echt heel tevreden over Miso :D

Sara
17 April 2023

Heerlijk eten, top servic

Roy
16 April 2023
Laupeeren
15 April 2023

Netjes op tijd, eten nog warm en smaakt heerlijk.

Niki
31 March 2023

Geweldig pokebowl met zalm. 1 tip iets minder saus bovenop aub, dat maakt het niet lekkerder.

Derix
28 March 2023

lekker eten en snel geleverd! top!

Wiktoria Furca
27 March 2023
Ancora Peeters
19 March 2023

Ruimschoots binnen de aangegeven tijd bezorgd en de sushi was voortreffelijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
18 March 2023

Het eten was weer heerlijk; de bezorger helaas bijna een half uur te laat.

Jennifer
18 March 2023

2e keer wij nou hier besteld hebben, en echt heerlijke sushi 🤤 een echte aanrader

Marjolein
6 March 2023

Heerlijk gegeten. Bezorging keurig op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miranda
6 March 2023

Kwaliteit is goed

M
23 February 2023
Emma
20 February 2023

Snelle levering. Sushi smaakt goed en vers, je krijgt veel voor het bedrag!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Denis Ignatov
14 February 2023
Ro
11 February 2023

Helaas hebben wij zalm sushi ontvangen terwijl wij tonijn hadden besteld. Eten was verder prima!

Peter Jacobs
9 February 2023

Super, wij zijn altijd zeer tevreden met de kwaliteit en grote porties. Maar wel merk ik minde sashimi in de portie(zal wel inkooptechnisch zijn )

Peter Jacobs
3 February 2023

Super zoals altijd

Fenke
30 January 2023

Het lijkt wel of de comments niet doorkomen. Expliciet gevraagd om geen saus ivm allergie en toch met saus gekregen. Zelfs vooraf gebeld en de tip gekregen dit zo aan te pakken… Doet me vermoeden dat er iets niet klopt in de website?

Peter Jacobs
29 January 2023

Heerlijk, grote porties.vriendelijke bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter Jacobs
26 January 2023

Super, grote porties en heerlijk

Nick
16 January 2023

Ik heb altijd de Pokebowls(sodeep, so fried) besteld, erg lekker 😋

.
8 January 2023

Het was erg lekker maar werd wel veel te laat bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolein
1 January 2022

Weer heerlijk gegeten! En bedankt voor de lekkere verrassing, de loempiaatjes waren lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacqueline
26 December 2022

Helaas, smaakte onze bestelling niet zo lekker als anders. De crunchy sushi was niet meer crunchy en ook de andere sushi waren een beetje zacht alsof het al een hele tijd klaar stond. Ook was de hot bowl niet zo warm als dat we anders gewend zijn. De bezorging was net als anders weer top!

Sylvia
18 December 2022

Er is geen kwaliteitsverschil tussen eten in het mooie restaurant en eten laten bezorgen. De kwaliteit, smaak, presentatie en klantvriendelijkheid zijn altijd 10+.

E
29 November 2022

Superaardige bezorger!

Anoniem
24 November 2022

Ik kijk er altijd weer naar uit om een pokebowl te bestellen.

Willem Cozijnsen
22 November 2022

Wij zijn tevreden en hebben lekker gegeten. Ondanks het slechte weer was de bestelling er eerder dan verwacht. Het enige is dat was vergeten was de wasabi (ondanks een extra geplaatste order hiervoor) en de soyasaus. De vorige keer was er te weinig wasabi voor de grootte van de order, dus in het vervolg hier graag op letten. Voor de rest perfect!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

.
21 November 2022

Heerlijke pokebowls, stonden netjes op de juiste tijd klaar. Voor herhaling vatbaar.

Ari
19 November 2022
Joyce
6 November 2022

Lekker gegeten, en juiste tijdstip bezorgd

Lisa
24 October 2022

Heerlijk verse sushi en snelle service!

Susanne
9 October 2022

Heerlijke verse sushi. Goede prijs/kwaliteitsverhouding, ga zeker nog eens bestellen

Ariëns
2 October 2022

Heerlijke sushi!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maria Janssen
29 September 2022

Erg snel geleverd en wat een heerlijke pokebowl

Kai
26 September 2022

Snel bezorgd ondanks dat we best ver van de zaak waren. Het eten was nog warm en het is prima betaalbaar. Aanrader.

Mae
25 September 2022

Lekker snel bezorgd en producten waren prima

Do
18 September 2022
-
29 August 2022

3 stukjes kip, voornamelijk opgevuld met mais…. Weinig rijst… Duur voor wat je krijgt.

Gon
14 August 2022
Jody
12 August 2022

Vaker in het restaurant gegeten en nu voor de eerste keer besteld. Het eten is altijd heerlijk!!!