Beoordelingen van Miso Oriental Venlo

Recente recensies

5.0
San
26 juni 2022

Lekker! Netjes op tijd en vriendelijke bezorger.

Mieke Smeyers
24 mei 2022

Zoals altijd prima eten, goede kwaliteit, prima ingredienten. Normaal is de bezorging altijd punktueel, vandaag waren ze 25 min later.

Radjani
21 mei 2022
Sylvia
18 mei 2022

Heerlijk eten, zeer vriendelijke service

Mieke
28 april 2022

Het was heerlijk, snelle levering op Koningsdag.

Natasja
23 april 2022
Loukia
16 april 2022
Jeffrey
15 april 2022

Prijzen iets omhoog maar eten is nog steeds het lekkerst dus echt waard :D

Michael Jeuken
11 april 2022

Smaakt altijd vers, snelle bezorging alles was warm! Top zoals altijd weer heerlijk gegeten

Buskes
3 april 2022

Inmiddels onze vaste keuze, top!

Do
1 april 2022
Do
18 maart 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk.

Franzi
15 maart 2022

Fresh Sushi and amazing quality as always! Have never been disappointed with any order here. Always 5/5!

C.
4 maart 2022

Was heerlijk!

Evie
27 februari 2022

Altijd een snelle bezorging en lekker eten naar wens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E
27 februari 2022

Tegenvallende bezorging deze keer. Sushi is kwalitatief prima, hoewel de Avocado temaki zonder avocado was en met tofu. Daarnaast was de mango in de poke bowl veel te onrijp en enorm hard. Bestelling kwam 20 minuten later dan beloofd, maar dat kan wel een keer. Normaal altijd prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Otur
17 februari 2022

Zoals gewoonlijk erg lekker!

Smeets
12 februari 2022

Thnxs voor jullie tegemoetkoming en goede service was heerlijk

Do
12 februari 2022

Was weer heerlijk

Smeets
12 februari 2022

Bestellen bijna elke week nooit klachten maar gisteravond was de rijst kurkdroog en de tonijn was erg pittig terwijl we normal tonijn met advocado besteld hadden en geen pittige tonijn. Hij brandde in je keel waren erg teleurgesteld omdat het normaal erg lekker is.

Philippi
11 februari 2022

Eten was heerlijk en complimenten aan jullie allemaal voor het heerlijk eten 👍

Joost van Noorloos
5 februari 2022
Aleksandra
3 februari 2022

Lekker!

J heldens
31 januari 2022

Het eten was verrukkelijk

Sevriens
29 januari 2022

Geen sojasaus meegeleverd en de noodles waren niet lekker

Jessi
24 januari 2022
Mandy
22 januari 2022

Super!

Didier
22 januari 2022
Kuijpers
22 januari 2022
Jeffrey
21 januari 2022

Altijd perfect, warm eten en vriendelijke bezorgers.

Charlotte
13 januari 2022

Erg lekker weer!

Destiny
7 januari 2022

Heerlijk zoals altijd:)

Angelique
6 januari 2022

Was weer net zo lekker als de vorige keer dat ik bestelde. En de bezorging ging ook weer prima! Ik zeg, ga zo door!

Jeffrey
6 januari 2022

Altijd perfect en heel goed met rekening houden allergieen.

Do
3 januari 2022
Anoniem
2 januari 2021

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. van Riel
30 december 2021

Vers, mooi porties en goede smaken.

Familie Gijsen
29 december 2021

Eten was lekker, bezorging was prima! Voor herhaling vatbaar!

Rob
27 december 2021

Wederom heerlijk gegeten en snel geleverd!

Rob
19 december 2021

Super Service en heerlijk eten!

JHL Smeyers
18 december 2021

weer fantastisch zoals altijd: vers , lekker en perfect op tijd

S van de Griendt
18 december 2021

Netjes op tijd en weer heerlijk gegeten!

-
14 december 2021
Ad
13 december 2021

Heerlijk gegeten. Porties goed. Smaak goed. Klantenservice heel erg goed.

Anne Broek
7 december 2021

Met name de krokante kip was enorm lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
5 december 2021

Super, snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk en heel warm. Zeer 👍

Aelmans
4 december 2021

Super goed verzorgd

Hoeijmakers
4 december 2021

De sushi was een geweldige aanvulling aan onze tapasavond.Het was heerlijk we hebben er van genoten!! En een hele vriendelijke en nette bezorger! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Sylvia Van Dijk
4 december 2021

Heerlijke poke owls. Lekkerste v alle sushi restaurants v venlo

J.Tromp
25 november 2021

Ik eet regelmatig japans, maar bij Miso kreeg ik een geweldige ervaring in de maaltijd, ik vind het erg lekker en zeer goed, jammer dat ik geen fooi achteraf kan geven, stuur maar een tikkie hoor!

Jessica
24 november 2021
Mieke Smeyers
14 november 2021

Zoals altijd: fantastisch eten, lekker vers en prima op smaak, mooi op tijd bezorgd. We blijven enthousiast!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey
14 november 2021

Ontzettend lekker eten, we bestellen hier heel veel vanwege de goede kwaliteit en ook met allergie word heel goed rekening gehouden. Echt perfect!

Hai
12 november 2021

Beste pokébowls in de omgeving...

Ad
11 november 2021
Cristian
11 oktober 2021
Famn
9 oktober 2021

Chicken rice & Maki set, net zoals de vorige keren zowel kwantitatief als kwalitatief weer top en heerlijk!

Ad Daudi
27 september 2021

SupeRrrr!!

Brummans
24 september 2021

Heerlijk!

Mae
20 september 2021

Heerlijke sushi. Snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Do
20 september 2021

Heerlijk weer. Super vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jilles Neijndorff
14 september 2021

Lekker eten en prima service

Brouns
14 september 2021

Snel besteld en snel klaar voor afdaling. Vriendelijke service en goed eten.

R&L
14 september 2021
de Wit
12 september 2021

Ik bestel hier vaker. Het eten is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

a.n.o.nym
5 september 2021

Altijd super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad
28 augustus 2021

Eten gewoon heerlijk. Ruime porties. Aardige bezorgers,en personeel. Bezorging op tijd.

Ad
20 augustus 2021

Goede klantenservice..en het eten? GEWELDIG en Heerlijk. Ruime porties

Seijkens
8 augustus 2021

Prima levering en goede kwaliteit!

Stefana
6 augustus 2021
Francisca
25 juli 2021

Heerlijk vers eten, meer dan voldoende. Genoten! Dit gaan we vaker doen... Top.

Frederique
25 juli 2021

Super lekkere sushi zoals altijd! Smaakt lekker vers en de spicy tuna rol is ook echt spicy genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Verstappen
25 juli 2021

Niet opafgesproken tijd, te vroeg gebracht( er was nog voor gebeld enbevestigt waardoor de warme gerechten niet meer warm waren

Koen
21 juli 2021

Altijd goed :)

Mp
18 juli 2021

Lekker, alleen bestelde ik de veggie deluxe omdat ik zwanger ben en geen rauwe vis mag. Helaas zat er nigiri met garnalen ipv nigiri tofu in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
3 juli 2021

Overheerlijke sushi en warme gerechten. Alles lekker vers en vol van smaak! Levert snel en netjes op tijd. Aanrader!

Paul
29 juni 2021

Snelle levering, heerlijk eten en top prijzen!

Jeanine
27 juni 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wt
13 juni 2021

Lekker sushi en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GadoGado
6 juni 2021

Erg lekker en snelle bezorging 👍🏽

Inna
5 juni 2021

Altijd lekker en op tijd. Prijs en kwaliteit zijn - 😊 Super blij met Miso Oriental!

Loes
2 juni 2021

We bestellen hier vaker. Ik vind dat ze de lekkerste poke bowls hebben

Maudy
29 mei 2021

Heerlijk verse en grote pokebowl

Yolanda Everaerts
28 mei 2021

Weer heerlijk gegeten.

Katja
15 mei 2021

Heerlijk gegeten, veel keuze, vers bereid en allemaal super lekker. En ook nog snel geleverd.

Inge
14 mei 2021

Het eten was erg lekker, ook nog warm genoeg toen het werd geleverd. De bestelling was uiteindelijk 20-30 minuten te laat, maar ze belden wel om hun excuses hiervoor aan te bieden.

Henry
5 mei 2021

Uitstekende kwaliteit en keurig conform afspraak gebracht (Roompot).

VanderGeest
4 mei 2021

Perfecte gerechten, heerlijk en goed gevuld. Goed gegeten en hele snelle bezorging!

theloosen
30 april 2021

zag er netjes uit, was lekker alleen wat wijnig gember en saus

Monique
29 april 2021

Was weer heerlijk. De tonijn vers en mals.

BuNg
28 april 2021

Chicken rise & Crispy chicken salad. Kwalitatief & kwantitatief elke keer weer meer dan goed!

Djonni Lekatompessy
27 april 2021

Was snel en vooral heerlijk !!!😋👍

Frederique
22 april 2021

Weer super lekker gegeten, zoals altijd! Ons favoriete restaurant om bij te bestellen 🥰

Vera
18 april 2021

Lekkere sushi, je krijgt waar voor je geld echt veel wordt er geleverd. Helaas maar 2 zakjes Soja saus, wat niet genoeg is voor zoveel sushi. En jammer dat onze sausjes niet geleverd zijn waar we extra om gevraagd hadden. Maar wel echt snelle en goede service, zeker een aanraden!

\Hans
17 april 2021

Zoals altijd heerlijk eten en stipt op tijd bezorgd, zodat je na de maaltijd met een tevreden en voldaan gevoel van tafel gaat.....

Esther Roth
14 april 2021

Fantastisch eten, snelle bezorging. Top!

Do
11 april 2021

Was weer super.

Leonie
9 april 2021

Heerlijk weer en super snelle levering

Toy
6 april 2021

Top! Lekker eten, Goeie service aan de telefoon en snel bezorgd.

Eefke
3 april 2021

Ik vond de sushi kwalitatief goed, alleen prijs kwantiteit verhouding niet goed. Aldus erg weinig sushi voor veel geld

Wim
3 april 2021

Goed op tijd en weer erg lekker.

Jens
30 maart 2021

De Sushi was zoals gewoonlijk uitstekend. Online besteld en zelfs ruim voor de verwachte tijd bezorgd.

Angelique
21 maart 2021

Beste Poke bowls in town!! ❤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Buskes
20 maart 2021

Wederom top!!

Inna
19 maart 2021

Goede kwaliteit. Altijd op tijd. Goede bezorging . Hele lekkere gerechten. Echt aanraden!

Teeuwen
15 maart 2021

Heerlijk eten warm thuis bezorgd gekregen.

Ank
12 maart 2021

Heerlijk!

John
8 maart 2021
René
8 maart 2021

Simpelweg lekker en absoluut niet te duur.

Eke
5 maart 2021

Heerlijke sushi en snelle en vriendelijke service!

Frédérique
3 maart 2021

Super lekker gegeten zoals altijd! De poke bowls zijn echt fijne grote porties, de fried rice is lekker (vooral die kip is zooo goed!) en de sushi is ook super!

J.Smeets
27 februari 2021

wederom snel geleverd. Goede kwaliteit en lekker. Voor mij de favoriete plek voor sushi in Venlo!

J. Smeets
26 februari 2021

Zoals altijd: snelle en vriendelijke bezorging. Eten lekker, vers en van zeer goede kwaliteit!

Rachel
20 februari 2021

Snelle bezorging, goed assortiment, heel handig; menu for one, two, more. Goede kwaliteit, vers en lekker. Rijst is precies goed van smaak en consistentie ( niet te hard, zacht of te zoet). Menu’s zijn een aanrader omdat die voordeliger zijn dan losse componenten samen.

Yolanda
15 februari 2021

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Do
14 februari 2021

Was weer heerlijk. Super vers en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
14 februari 2021

prima en heel lekker!

Tugce
13 februari 2021

Als ik sushi wil eten, altijd Miso! Lekker vers en heerlijk sushi. Restaurant zelf is supermooi ingericht, we kunnen niet wachten totdat we weer daar kunnen eten! Erg bedankt🥰

Anja Janssen
12 februari 2021

Het was heerlijk, bedankt!

Leonie
11 februari 2021

Wederom heerlijk en supersnelle levering,zelfs ondanks het slechte weer

olivier gijbels
4 februari 2021
Bianca
31 januari 2021

Was super lekker en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Smeyers
31 januari 2021

Al enkele keren heerlijke gerechten besteld. Is iedere keer weer smullen en genieten. Vriendelijke bezorging, die stipt op tijd is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Do
31 januari 2021

Super. Heerlijk gegeten. Super service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
31 januari 2021

Zoals altijd: vers, lekker, snelle en vriendelijke bezorging! Volgende keer weer!

Selcan
29 januari 2021

Wat een top service en medewerkers. Sinds een tijdje al vaste klanten, en echt heerlijke sushi smaakvol! Zeker een aanrader!

Cindy Tsai
25 januari 2021

Weer super bedankt. Netjes contact met ons opgenomen dat de thuisbezorging 15 min later zou zijn. In de zaak altijd even vriendelijk en alles netjes geregeld. Zelfs met thuisbezorgen nog bezig hun gasten. Super zaak met mooie kwaliteit. Hopelijk kan de horeca weer snel open....wij komen graag bij jullie eten. Met gastvrije groet, Cindy, Luc en Lovie Verheijen

Cem
24 januari 2021

Overheerlijk zoals altijd!

Herman
24 januari 2021

uitstekende kwaliteit en op tijd bezorgd

G. Snijder
23 januari 2021

Was weer helemaal super, zodra jullie open zijn kom ik direct weer langs

Michiels
18 januari 2021

Top zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mas
16 januari 2021

Heel erg lekker

Vervoort
16 januari 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Top sushi zoals altijd.

Carola Berden
15 januari 2021

Bij ons werd het verkeerde bezorgd, het is gelukkig opgelost en onze sushi was lekker we hebben genoten.

Yolanda
15 januari 2021

Uitstekend

Vervoort
15 januari 2021

Lekkere poke bowls!

Petra philippi
13 januari 2021

Was weer heerlijk en prima verzorgd

Van der Stegen
13 januari 2021

Zoals elke keer weer verrukkelijke kwaliteits sushi en aide diches echte een aanraader als jullie weer open mogen komen we ook weer bij jullie eten.

Souren
12 januari 2021

Heerlijk! Goed verpakt en optijd geleverd.

Mirjam
12 januari 2021

Ik heb genoten van iedere hap. Wat een verrukkelijke poke bowsl!!

Miranda
11 januari 2021
Carlijne
9 januari 2021

Heerlijk gegeten! Meer dan genoeg, netjes op aangegeven tijd afgeleverd. Altijd genieten!

Steffie
6 januari 2021
Marcel
3 januari 2020

Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joris Rutten
2 januari 2020
Boef
31 december 2020

Snelle levering keurige verse kwaliteit /prijs verhouding. Doen!

Mieke Smeyers
29 december 2020

Precies op tijd, heerlijk eten, royale porties. We hebben sinds corona al vaker besteld en dat zullen we zeker blijven doen, jullie zijn ons favoriete restaurant geworden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JSM
29 december 2020

voor de derde keer besteld. Wederom perfect! Snelle en vriendelijke bezorger. Gerechten vers, smaakvol en van zeer goede kwaliteit! Volgende keer weer! Aanrader.

Meijer
28 december 2020

Super snelle service!! En heerlijke sushi!! Echt een aanrader voor als je bijvoorbeeld op Droomparken maasduinen zit!

Cemmoooo
25 december 2020

Heerlijk zoals altijd!

Arts
25 december 2020

Super lekker en warm! En extra sushi omdat het kerst was! Heel erg attent!

Laura Hinssen
24 december 2020

Topkwaliteit en bezorging snel.... Met een woord fantastisch!!!!!!!!

Becker
22 december 2020

Erg goed gevulde sushi. Sushi is ook erg vers. Hebben heerlijk gegeten.

Franske
21 december 2020

wederom keurig op tijd / was superrr lekkerrr!! / wij zijn hApPy met Miso!! :))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
20 december 2020
de Jager
20 december 2020
Gunther
19 december 2020

Deze keer viel het eten echt tegen. Jammer! De sushi smaakte erg zurig, dit zijn we niet gewend.

Ruud
18 december 2020

Wederom erg lekker! Voor ons een van de lekkerste Sushi's in Venlo. Maar, wellicht is het tijd om andere sets aan te gaan bieden? Iets meer variatie in het aanbod zou fijn zijn.

Hans Verbakel
18 december 2020
Boy Alberts
18 december 2020

Heerlijk eten, bezorger was zelfs eerder en alles was heerlijk vers. Zeker voor herhaling vatbaar!

Paola
17 december 2020

Lekker!!

Do
14 december 2020

Heerlijk. Super vers. Op tijd bezorgd. Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smeets
12 december 2020

War weer super lekker vriendelijk en stipt op tijd 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Vervoort
12 december 2020

Heerlijk zoals altijd.

Sanne
12 december 2020

Super lekker. Wat warm moest zijn werd ook echt warm bezorgd. Helemaal top!

Iris V
9 december 2020

Heerlijk!

Yolanda
7 december 2020

Weer heerlijk gegeten. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
6 december 2020

Heerlijk eten , goede smaken en grote portie’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke Smeyers
5 december 2020

superlekker eten, heerlijk vers, royale porties en stipt op tijd bezorgd

Smeets
5 december 2020

Heerlijke sushi weer bedankt voor de tegemoetkoming vanuit jullie kant erg attent bedankt voor goede service

Stephanie
26 november 2020
Remco van Es
25 november 2020

Alles smaakte zeer goed, verse ingrediënten, snel klaar en ook nog een zeer vriendelijke service! Ik moet een glutenvrij dieet volgen en er werd heel goed rekening mee gehouden door mijn dressing voor de pokebowl aan te passen. Top!

Sandra Sapone
23 november 2020

Prima service, het kwam stipt op tijd. Ook erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

***
22 november 2020
Elise Gijbels
22 november 2020

We hebben enorm genoten van de poke bowls. Het was heel erg lekker en zag er goed uit. Heel vers!

Martijn
22 november 2020

De bezorger was een half uur te laat. Daardoor waren de warme gerechtjes afgekoeld en zelfs koud (kamertemperatuur). Dit is niet de eerste keer dat de bezorging veel te laat was. Ik beoordeel deze bestelling met twee sterren en niet met 1 omdat het nog slechter kan, de vorige keer is het eten al eens 1 uur te laat bezorgd. Probeer de bestellingen goed in te plannen en tijdig te bezorgen, het eten zelf is namelijk van goede kwaliteit!

Anoniem
22 november 2020

Altijd heerlijke sushi, snelle en vriendelijke service. Beste in de omgeving!

Fam. Wissink
21 november 2020

Omdat We in augustus goede ervaring hebben opgedaan, besloten we online wat te bestellen. Onze bedtelling hebben we om 17:50 gedaan en er werd pas om 19:50 pas afgeleverd ondanks dat er een mail werdt gestuurd om 19:06 dat de bestellng onderweg was. Eten was niet meer warm bij aflevering. Kwaliteit van de nasi met kip was redelijk maar niet beter dan bij andere redtaurants. De gefrituurde garnalen ook niet. De pokebowl was prima. Voor ons geen tweede keer meer online bestellen.

Judith
21 november 2020

We moesten iets langer wachten vanwege de drukte. De sushi maakte dat snel goed, erg lekker, vers en verrassend!

Bianca
18 november 2020

Snel bezorgd en heerlijk gegeten. Het eten was zeer goed verpakt en goed warm.👌

Freek&Ineke
18 november 2020

Heerlijke sushi, snelle levering, top!

Laure
18 november 2020

Perfect !

Do
16 november 2020

Het was zoals gewoonlijk super. Weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Pennings
15 november 2020

Erg lekker! Goed op tijd bezorgd 👍🏼👍🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shannen
15 november 2020

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Douwe
13 november 2020

Weer zeer goede kwaliteit

Carol
9 november 2020
Carol
9 november 2020
Driessen
9 november 2020

We hebben heerlijk gegeten. Dit was de 1e keer van Miso maar zeker niet de laatste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmee
8 november 2020

Heerlijk gegeten!!! De volgende keer bestellen wij weer hier...

Mieke Smeyers
8 november 2020

het eten was fantastisch, heerlijk vers, goed bereid, royale porties en perfect op tijd en goed verpakt bezorgd.

Steffie Stevens
7 november 2020
Claire
7 november 2020

Vers en lekker!

Anjacurvers
6 november 2020

Alles weer heerlijk en goed verzorgd we hadden alleen niet genoeg stokjes.

Cyrella
6 november 2020

Top! Alles stond klaar toen ik het kwam ophalen. Heerlijk gegeten. De gerechten smaken echt goed!

Simone
5 november 2020

Dit is oprecht de allerlekkerste pokebowl in venlo! Misschien wel in nederland ;) Grote portie, verse producten, super lekker en altijd erg vrolijk personeel! Kan niet wachten ik binnekort weer opnieuw bij ze te bestellen :)

Douwe
5 november 2020

Zoals altijd een topper!

Selcan
5 november 2020

Top service binnen 10 min was het al aan huis bezorgd heerlijk vers en warm

Björn
4 november 2020

Echt heerlijk gegeten en netjes op tijd op het Roompot afgeleverd. Onze complimenten!

Ruud
3 november 2020

Nog altijd de beste Sushi in Venlo. Sympathieke mensen en goed eten, absolute aanrader!

Laura
3 november 2020

De sushi was op tijd en lekker! Eerste keer besteld hier, maar zal in de toekomst nog vaker terug komen!

Yvonne
1 november 2020

Lekker eten, meer dan voldoende en snelle service. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert
1 november 2020

Heerlijk !!!

Rens
1 november 2020

Top sushi!

JVB
1 november 2020

Geweldig lekker en keurig op tijd!! Komt zeker voor herhaling terug!

Dohmen
29 oktober 2020
Demi
27 oktober 2020

Opzich lekkere sushi, maar hij zou lekkerder zijn als hij iets minder koud was!

Fleur
26 oktober 2020
Kuijpers
26 oktober 2020
Anoniem
25 oktober 2020

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 oktober 2020
John
24 oktober 2020

Top!

Yildiz
24 oktober 2020

Ik vond de sushi erg lekker! Zeer vriendelijk personeel toen ik de sushi ging afhalen. Het smaakte erg vers en de combinatie van mijn box vond k heerlijk. Zeker aan te raden.

Niek
24 oktober 2020

Heerlijk eten, bezorging in Bungalowpark ging ook uitstekend.

Monique
23 oktober 2020

Het was helemaal top en zeer smaakvol. Ook de warme gerechten. Door omstandigheden heb ik 2 dagen achter elkaar pokebowl besteld. Die van gisteren was een stuk minder dan die van vandaag. Die van gisteren in verhouding veel rijst en veel minder andere ingrediënten dan die van vandaag en ik normaal gesproken van jullie ben gewend.

Simon
22 oktober 2020

Was helemaal top! Lekker en keurig op tijd.

Souren
22 oktober 2020

Heerlijk eten, goede porties!

Patrick Winkelman
22 oktober 2020

Was erg goed en de bezorging was precies op tijd.

Sabrinha
22 oktober 2020

Heerlijke sushi en vriendelijke mensen.

Marcel
21 oktober 2020

1e keer dat we bij Miso besteld hebben en echt onder de indruk van de sushi. Lekker en grote porties met veel vis. We hebben ervan genoten.

Titulaer
21 oktober 2020

Prima zaak, Miso is een verrijking voor Venlo!

Keaw Juanan
21 oktober 2020

Kwaliteit eten en heel lekker 😋

Yvonne
21 oktober 2020

Goede, snelle service en heerlijk eten. Een aanrader.

Bjorn
19 oktober 2020

Eerste keer bij Miso besteld. Mogen er nog vele van dit soort ervaringen volgen!!!

Eva
19 oktober 2020

Snel geleverd, super kwaliteit sushi. Erg genoten

IJSSELSTIJN
18 oktober 2020

Was weer voortreffelijk Mijn dank hiervoor Ik bestel zeer zeker weer Grote compliment top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieke
18 oktober 2020

De sushi was heerlijk! Alleen duurde het erg lang voordat het geleverd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
18 oktober 2020

Heel lekker, goed gegeten. Ze kwamen het (heel snel) zelfs op het vakantiepark bezorgen, wel zo fijn nu in Corona tijd.

Manouk
17 oktober 2020
Magdalena
16 oktober 2020
Lindy
15 oktober 2020

Heerlijke Sushi! Bezorger super op tijd. Echt top. Volgende keer zou wat meer sojasaus fijn zijn.

Ijsselstijn
10 oktober 2020

Top sushi zonder overbodige versiersels maar gewoon dikke smaakvolle stukken sushi we zijn al op vele plaatsen geweest en besteld maar jullie horen echt bij de toppers. Compliment.enigste tip misschien om wat meer keus erin te brengen maar verder top en bezorgers snel en zeer vriendelijk 👍👍👍

Susanne Gubbels
9 oktober 2020

Heerlijk gegeten.Bestelling was op tijd.Gaan zeker een keer in het restaurant zelf eten

Vervoort
2 oktober 2020

Lekker sushi!

Maud
27 september 2020

Top! Heerlijk eten en top bezorging😃

Maurice Klaassens
27 september 2020

Bezorging was 45 minuten te laat.

Sushi vrrslaafde
25 september 2020

Binnen 20 min bezorgd op heel erg verschillende plaatsen sushi gegeten maar deze sushi is wel erg lekker en flinke grote stukken Iets meer keus aan soorten rollen zou fijn zijn maar dat is niks negatief. Super lekker en vriendelijke bezorger

David
25 september 2020

Altijd goed! Best in town

Hermi
22 september 2020

Snel klaar en goede kwaliteit food! Ik kom er graag.

Philippi
20 september 2020
RM
18 september 2020
Teeuwen
13 september 2020

Helaas geen edamame boontjes ipv wakame.

Jasmijn
11 september 2020

Heel erg lekker gegeten. Alleen hadden wij er geen chopsticks bij gekregen. Dit was jammer. Verder was alles top.

venlo 077
6 september 2020

eten was top ... maar bezorging was zeeeeer slecht. veel te lang moeten wachten

Erik
2 september 2020

Ontzettend goeie, goed gevulde pokébowl gehad en makkelijk af te halen bij het restaurant. Zeker voor herhaling vatbaar!

Bart Titulaer
30 augustus 2020

Bestelling kwam een uur later dan opgegeven. Ik snap dat het af en toe drukker kan worden, maar graag dan wel even bellen of appen. De chauffeur op de brommer was overigens heel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gubbels
30 augustus 2020

Afhalen na online bestelling hebben we aan de balie 40 min moeten wachten Pokebowl was lekker maar er miste ingrediënten Hebben deze vaker gehad

Alyona
26 augustus 2020
Monique
24 augustus 2020

De pokebowls waren tijdig gereed bij afhalen. Zeer smaakvol met verse producten en ruime portie.

Hermi S.
21 augustus 2020

We komen er graag en- of laten het eten graag bezorgen. Ze zijn altijd netjes op tijd, maar het allerbelangrijkste is dat het eten goed verzorgd en van zeer goede kwaliteit is.

Gina
17 augustus 2020

Het eten was heerlijk. Goed en net verpakt + warme gerechten nog erg warm. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
14 augustus 2020

Goed op tijd maar helft niet erbij .en hele nacht buikpijn gehad schijterij.

Sebastian D.
9 augustus 2020
Miranda
8 augustus 2020

Het was heerlijk, gaan we zeker vaker doen! Aanradertje hoor, die hele kaart ziet er zo superlekker uit!

Ruud
3 augustus 2020

Een interne miscommunicatie erg netjes en naar tevredenheid opgelost. Eten was uitstekend! Zal hier snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Comuth
3 augustus 2020
Maarten D
2 augustus 2020

Goeie

Driessen
27 juli 2020
Martyna
26 juli 2020

heerlijk eten

Petra Philippi
24 juli 2020
Rowan
23 juli 2020

Lekker gegeten en op tijd

Charlotte
19 juli 2020
Niels Driessen
19 juli 2020

Snelle bezorging en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke Bovee
17 juli 2020

Het was weer heerlijk net zoals de vorige keer!! Ideaal als lunch op het werk. Fijne en duidelijke service.

TP
12 juli 2020

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lynn
8 juli 2020

De bezorger was er sneller dan verwacht, wat heel erg fijn was en het eten was super. Je krijgt qua portie grootte en kwaliteit waar voor je geld.

Thijs Pennings
2 juli 2020

Heerlijk eten, vriendelijke bezorger. Helaas ontbrak één gerechtje.

Hai Titulaer
25 juni 2020
TP
24 juni 2020

Lekker eten, prima service

Marco
24 juni 2020

Prima Sushi! Bestelling 10min later klaar dan besteld (grote bestelling), maar kreeg netjes een drankje tijdens het wachten en wat lekkers bij de bestelling. Prima opgelost. Enige verbeterpunt: warme hapjes waren (wat) crunch verloren toen we thuis aankwamen. Wellicht anders verpakken of meer vocht uit laten komen voor verpakken?

Moskes
24 juni 2020

Super lekker eten! En een snelle bezorging!

Driessen
21 juni 2020

Snelle en goede bezorging. Heerlijke sushis en pokebowls

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gabbesz
17 juni 2020

Stipt en vriendelijke bezorging. Goed eten en smaakvolle sushi’s

Rianne
14 juni 2020

Superlekkere pokebowls, echt van genoten. Lekker vers en fijn dat we dit kunnen bestellen nu in Venlo!

SP
13 juni 2020
Anoniem
9 juni 2020

Sushi was erg lekker! Om 19:30 afhalen en om 19:20 was het al klaar. Helemaal top, vriendelijk personeel!

Anoniem
6 juni 2020

Duurde mss wat lang maar was heerlijk! Een aanrader beste mensen

Evie
6 juni 2020

Kwaliteit was iets minder dan dat we gewend waren. Alles leek ook zijn omgevallen